Ruleta este unul dintre jocurile care crează cel mai repede fenomenul de adicție, iar dependența de jocuri de noroc a fost recunoscută oficial ca și o tulburare psihologică cu impact negativ asupra persoanei afectate.
Nu există o strategie sigură care să îți răspundă la întrebarea: Cum să câștigi la ruletă? Sunt diferite tehnici și mecanisme de joc, însă niciunul nu garantează reușita, din varii motive.
Tocmai de aceea este foarte important să respecți regula numărul 1 când vine vorba de jocurile de noroc, alocarea unui buget maxim de 10% din veniturile lunare. Există foarte multe posibilități de a-ți controla jocul, iar primul pas pe care ți-l recomand să-l faci este să îți setezi o limită maximă a depunerii pe lună, chiar pe siteurile pe care joci.
O a doua chestiune care implică jocul responsabil este să nu intri niciodată la masa de ruletă dacă ești supărat, nervos, sau sub influența băuturilor alcoolice. S-a demonstrat, de nenumărate ori, dacă mai era nevoie, că un astfel de comportament de pariere este falimentar. Vei pleca de la masa de joc și mai nervos și fără bani.
Money managementul riguros poate fi aplicat și prin folosirea unei strategii de plasare a mizelor. Nu am să intru prea mult în detalii, pentru că au mai fost explicate pe larg în alte articole, dar tehnicile Martingale și Fibonacci s-au dovedit a fi extrem de eficiente inclusiv în cazul jocului la ruletă.
Chiar dacă ai un buget redus, vei adapta mizele plecând de la cea mai mică unitate posibilă, iar strategia îți garantează reușita după un număr mai mic sau mai mare de pași.
În esență, Martingale presupune dublarea mizelor după fiecare rundă pierdută. Pentru punerea ei în aplicare, trebuie să jucăm doar mize pe culoare (roșu/negru), pe par/impar sau pe mic/mare.
Este foarte important să alegem aceste piețe de pariere, pentru că dacă vrem să jucăm de exemplu Martingale pe un număr, atunci e foarte posibil să avem nevoie de foarte mulți pași până vom ieși pe plus, ceea ce evident ne va depăși bugetul și atunci depășim limita maximă de pariere de 10% din venitul lunar.
Totodată, trebuie să ai în vedere că la ruletă, ca de altfel la orice joc de noroc, nu trebuie niciodată să joci la recuperare. Acceptă pierderile și rămâi la regula de a nu depune niciodată mai mult de 10% din veniturile lunare, altfel riști să ai probleme cu dependența și vei scăpa greu de jocul adictiv.
Înainte de toate, trebuie să ai în vedere că jocul la ruletă este un joc de noroc și nu ar trebui să vezi jocurile de noroc drept o sursă de venit, ci mai degrabă ca pe un hobby. Dacă se întâmplă să pierzi toți banii alocați într-o singură zi, încearcă până luna viitoare să te limitezi la a juca doar jocuri demo (rulete gratis online).
Source link